Hoe bereiken

HOTEL CORTIJO SOTO REAL *****
Ctra. Las Cabezas-Villamartin Km 13 - Aptdo 68
41730 Las Cabezas de S.J. (Sevilla) Spain

Cortijo soto real is centraal gelegen in de driehoek van drie culturele bestemmingen: Sevilla, Jerez de la frontera en Ronda. Het hotel is makkelijk toegankelijk per lucht-, weg- of treinverkeer.

Per vliegtuig

Cortijo soto real is bereikbaar met het vliegtuig via de luchthavens van Sevilla, Jerez en Malaga.

  • Luchthaven van Jerez - Cortijo Soto Real: 20 min.
  • Luchthaven van Sevilla - Cortijo Soto Real: 45 min.
  • Luchthaven van Malaga - Cortijo Soto Real:120 min.
  • Luchthaven van Gibraltar - Cortijo Soto Real:90 min .

Per auto

GPS: 36º 55’ 49.61” N, 5º 48’ 41.01” W

Een autostrade en een modern netwerk van vierbaanswegen maken van Sevilla één van Spanje’s best toegankelijke hoofdsteden.

Om Hotel Cortijo Soto Real te bereiken vanuit de luchthaven van Jerez, moet u de N IV richting Sevilla volgen. Na ongeveer 30 km neemt u de afrit Las Cabezas de San Juan/ Villamartin. Opgepast: neem niet de eerste pijl die u tegenkomt naar Las Cabezas, want die brengt u in het dorpje zelf. Volg richting Villamartin en volg de weg tot u het km 13 bordje bereikt. Het hotel bevindt zich aan uw rechterzijde.

Om Hotel Cortijo Soto Real vanaf de ring van Sevilla te bereiken, volgt u richting Cadiz (A4). Verlaat de autosnelweg na ongeveer 45 km aan de afrit Las Cabezas de San Juan. Betaal een kleine som tol. Rijd door het dorpje en sla aan het tweede rond punt rechtsaf richting Villamartin. Het hotel verschijnt aan het km 13 bordje aan uw rechterzijde.

Om Hotel Cortijo Soto Real te bereiken vanuit de luchthaven van Malaga neemt u richting Sevilla bij het verlaten van de luchthaven. Volg: Antequera Campillos Olvera Algodonales Villamartin. In Villamartin volgt u de weg naar Las Cabezas de San Juan tot u het km 13 bordje bereikt. Het hotel bevindt zich aan uw linkerzijde.

Per trein

Dankzij de innovatie van de hogesnelheidstrein (AVE) Madrid – Sevilla, die stopt in het Santa Justa station in Sevilla, is de trein een praktische en comfortabele manier van reizen geworden. Een makkelijke verbinding tussen verschillende bestemmingen in Andalousië en alle EU landen.

Per helikopter

We beschikken over een privé helikopterplatform te Soto Real, dat op verzoek kan gebruikt worden.

Ryanair connects 27 EU-cities to Seville or Jerez Vueling connects 11 EU-cities to Seville Iberia connects Oneworld through Madrid Brussels hub for United, Continental, USair, AirCanada Spanair: Star Alliance spanish partner Paris-Seville Skyteam spanish partner Brussels-Jerez