Domein

Te gast in Hotel Cortijo Soto Real zal u kunnen genieten van de rust en de schoonheid van de prachtige Andalusische heuvels en valleien op een landgoed van 2500ha. Andalusië betekent 300 dagen zon per jaar, helderblauwe hemel en milde wintertemperaturen. Dé voorwaarden om gedurende het ganse jaar van de buitenlucht en het buitenleven te genieten.

Het landgoed biedt veel ruimte voor tal van activiteiten. Het hotel heeft “4x4’s” en quads beschikbaar om u te vervoeren doorheen het landgoed en u de meest spectaculaire uitzichten van het Andalusische uitgestrekte platteland te laten zien. Voor de sportiefste onder u beschikt het hotel over mountainbikes en kunt u zo de natuur en het domein op uw eigen tempo ontdekken. Hoe dan ook, er is geen uitrusting nodig, behalve een paar goede wandel- of loopschoenen, om ten volle te genieten midden in de rust van het platteland.

U kan opteren voor onze befaamde ‘Sunset Mountain Aperitif’. Rij met een quad of 4x4 tot in het midden van het domein en nip van uw aperitiefje met zicht op de weidse ongerepte natuur van Andalousië. Geniet van het prachtige kleurenpalet van de hemel terwijl de zon langzaam achter de heuvels verdwijnt.