Jacht

Als u geniet van jagen, zijn wij ervan overtuigd dat u het naar uw zin zult hebben op Soto Real, zowel drijfjacht (tijdens het seizoen), als voor de voet of gewoon kleiduifschieten om in vorm te blijven.

Spanje heeft altijd al een bijzondere aantrekking gehad tot jagers. Men heeft er natuurlijk wel unieke jachttradities, nl de “Ojeo” gedreven patrijzenjacht en de “Monteria” gedreven grootwildjacht. In tegenstelling tot de meer noordelijke jachtgebieden, heeft Sevilla de reputatie van de milde temperaturen en de zonnige dagen gedurende het ganse jachtseizoen.

Van begin oktober tot eind maart organiseert het Soto Real team gedreven patrijzenjachten op het landgoed. De jacht op de rode patrijs is één van de meest gegeerde jachten in Europa en onze gedreven patrijzenjachten zijn een absoluut magische ervaring en één van de fijnste van Spanje.

Van juli tot eind September worden er kwartel- en konijnenjachten voor de voet georganiseerd op het landgoed voor groepen van 2 tot 6 geweren, met 2 drijvers en hun honden.

Het Soto Real Team organiseert ook grootwild jachten en “monteria” op sommige van de meest achtenswaardige jachtgebieden van Andalusië.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciaal toegewijde Shooting Partridge website.