Spa en tuin

Een stop in ons Spa- & Wellnesscentrum met een bijhorende wandeling door de tuin is de ideale manier om te herleven. De grote tuin is de favoriete plaats van het merendeel van onze gasten. Het zwembad is omgeven door twee pergola’s en grasvelden, samen met een “boma” in Afrikaanse stijl en een boomgaard met eeuwenoude olijfbomen, het zwembad biedt u een spectaculair uitzicht over één van de meren en de kleurrijke heuvels en valleien.

Ons luxueuze wellness centrum “Centro de Belleza” beschikt over binnenzwembad, hydrotherapie , sauna, hammam, verschillende bi-thermale douches en drie individuele verzorgingscabines waar we u een uitgebreid gamma aan professionele massages en heerlijke gezicht- en lichaamsverzorgingen aanbieden. Eveneens heeft u de keuze uit verscheidene haarverzorgingen, u aangeboden door onze professionele stylistes.

Onze fitnessruimte beschikt over verschillende cardiofitness en musculaire apparaten om uw spieren te verstevigen en uw silhouet te verscherpen.

Al onze kamers beschikken over een whirlpoolbad, uitgezonderd de “Suite de Charlotte”, deze suite beschikt over een authentiek marmeren bad dat vroeger toebehoorde aan het privé bad kwartier van een prinses. Om nog meer van uw whirlpoolbad te genieten biedt Soto Real een Aqua Massage Menu, een unieke bad service volledig in de privacy van u eigen kamer.

Bijkomstige verzoeken of dat klein extraatje om iemand speciaals mee te verrassen kan in het oor van ons personeel gefluisterd worden. Vergezeld met een glaasje Cava of Champagne hopen wij u verblijf in Soto Real nog meer betoverend te maken.