Magische Feesten

Soms ben je op zoek naar iets buitengewoons om uw vrienden en familie te verwennen op een zeer exclusieve en onvergetelijke manier. Cortijo Soto Real is een van de meest luxueuze locaties in het zuiden van Spanje. Gesitueerd op een groot landgoed en met de steeds aanwezige zon en het warme klimaat van Andalusië,is het de ideale locatie voor een magisch feest.

Zoals men vroeger voor enkele dagen naar het platteland trok om tijd samen door te brengen, kan men nu ook een programma samen stellen rond een thema, zoals de olijvenpluk, Spaanse fiesta, paarden, wijnproeven, expedities in de natuur, fotografie, Arabische nachten,… Indien u zoekt naar een intieme samenkomst met uw geliefde vrienden en familie of naar een groot evenement, onze creatieve coördinator staat geheel ter uwer beschikking om alles te organiseren, van het kleinste detail tot het geheel plaatje klopt van het magische feest dat u in gedachten had (of zelf beter!)

Wij hebben toegang tot kleine, maar excellente flamenco groepen, maar ook tot grote professionele groepen met internationale faam. Onze garantie is dat ze niet alleen zullen optreden, maar jullie letterlijk zullen meevoeren…

Voor volledige privacy van een kleinere groep kunt u ervoor kiezen u terug te trekken in de “Plaza de toros”, een luxueuze privé plaats met een dubbele standaard kamer, een junior suite en een suite, die kunnen geboekt worden als één geheel voor onze gasten die een privé vertrek in alle rust willen.

Grotere groepen kunnen gelogeerd worden in het Palacio of in het Cortijo deel van het hotel, afhankelijk van uw voorkeur of het aantal van de genodigde gasten.Vanaf 15 gasten kan u letterlijk de plaats “bezitten”.