Aanbiedingen

Sevilla's April Feesten (2 - 8 Mei)

Ervaar de magische sfeer rond Sevilla's "Feria de Abril" gedurende uw luxueus verblijf in Hotel Cortijo Soto Real *****.

De "Feria" is Sevilla’s grootste festival. Zigeunse klederdracht, paarden en Manzanilla sherry zijn de belangrijkste ingrediënten van de feestelijkheden. De ganse week feesten de Sevillanen in met papieren lantaarns verlichte wijken op de tonen van de Sevillaanse muziek.

4 Dagen / 3 nachten pakket :

  • Welkomdrank bij aankomst te Cortijo Soto Real *****
  • Verse bloemen en fruit ter verwelkoming in de kamer
  • Ruime luxueuze dubbele kamer
  • Kamers bevatten klimatisatie, minibar, safe, telefoon, satlite TV, internet acces, ruime marmeren badkamers met jacuzzi en douche, haardroger, make-up spiegel, badjassen, pantoffels en luxe badartikelen.
  • Gratis parking
  • Gratis toegang tot hotelfaciliteiten zoals buitenzwembad, fitnessruimte en luxueus Centro de Belleza met binnenzwembad, Jacuzzi, sauna, Turks stoombad, massagedouches en drie verzorgingskamers
  • 1 Romantisch diner bij kaarslicht voor 2 in ons Al-Andalus restaurant (drank niet inbegrepen)
  • Transfer heen en weer naar de "Feria" van Sevilla. Niets stopt u om de lokale wijnen en sherry te proeven.

Price : 4 dagen/3 nachten : 1152.50 € voor 2 personen (btw inbegrepen)

Prijs gebaseerd op een luxueuze dubbele kamer. Upgrade volgens beschikbaarheid. Pakket niet verenigbaar met andere aanbiedingen.
Aanbieding geldig tussen 1 mei en 9 mei 2011.

Maak de Cortijo tot uw huis

Reserveer de volledige Cortijo en maak er uw eigen huis van, ver weg van thuis, met zowel het personeel als de volledige accommodatie ter uwer beschikking, exclusief voor eigen gebruik en geniet van de positie als eigenaar.

Budget: vanaf 7.500 € / dag (15 kamers inclusief)+ 8% btw

Uitzonderlijke aanbieding huwelijk

Vier met de ganse familie en vrienden op het landgoed, gebruik makend van de Palacio, Cortijo, de Plaza de Toros, dit met een capaciteit van 62 bedden. De catering en het entertainment kunt u aan ons overlaten of aan iemand anders uitbesteden. Extra kamers zijn beschikbaar in Bed&breakfast hotels in de buurt.

Budget: vanaf 19.000 € / 2 dagen+ 8% btw

the Lord of the manor

Tijdens de week kan er een groep leven als de “Marquesa” in de oude Palacio, met 6 beschikbare suites en het privé gebruik van het overweldigende salon en de eetkamer, maar ook van de typische patio de palmeras.

Het ophalen aan de luchthaven met chauffeur is mogelijk (prijs/km). Half pension is inbegrepen, maar minimum 2 nachten vereist.

Budget: vanaf 4.600 € / dag voor 10 gasten+ 8% btw

Familie vakanties

Tussen midden juni en eind September, aanvaarden wij aanvragen van families die wensen samen te komen met hun kinderen, verspreid over de hele wereld, zodat kleinkinderen, neefjes en nichtjes zich thuis kunnen voelen voor een week. Indien u de Cortijo verdieping huurt, geniet u van 16 kamers, de Spa, het zwembad en de Bistro del Jardin, volledig ter uwer families privé beschikking.

Budget: vanaf 28.800 € / week + 8% btw

Special break

Neem 2 andere koppels mee voor een welverdiende ontspanning en geniet van de zeer discrete Plaza de Toros, met privé zwembad en BBQ voor enkele dagen.

Budget: vanaf 1.100 € / dag tot 6 gasten+ 8% btw